Meille töihin

Telmarin Oy on Uudessakaupungissa sijaitseva sähkötarvikkeiden erikoisliike. Asiakkaitamme ovat pääosin teollisuus, sähköurakoitsijat, kaupungit, kunnat, taloyhtiöt ja kuluttajat Vakka-Suomen alueella. Jo 25 vuoden ajan olemme toimintaamme kehittäneet - panostamme laajaan valikoimaan ja erinomaiseen palveluun. Pienellä paikkakunnalla jokainen asiakas on erityisen tärkeä ja tätä ajatusta vaalimme.

Etsimme joukkoomme nyt sinua

Tekninen myyjä

Työsi painottuu olemassa olevien asiakkaiden kanssa yhteistyön syventämiseen - toki uusiakin asiakkaita meille saa hankkia.

Käytännön työsi on asiakaspalvelua, ratkaisujen hakemista, toimittajien selvittelyä ja hankintaa. Sähköalan tuntemus on vahva etu, mutta vähintään toivomme kiinnostusta tekniikkaan. Hyödyksi on, jos sinulla on kokemusta yritysasiakkuuksien hoidosta tai käytännön asennustyöstä.

Ongelmanratkaisukyky, sosiaalisuus ja joustavuus ovat piirteitä, joilla meillä pärjää. Hyvä suomen kielen taito, it-osaaminen, kohtuullinen englannin kielen taito ja ajokortti ovat lisäksi työssä pärjäämisen edellytykset.

Tarjolla olisi tiivis ja yhteen hitsautunut työporukka, hyvä tekemisen meininki ja vaihteleva päivätyö. Meillä on asiat kunnossa ja pääset oppimaan uutta - maailma jatkaa sähköistymistään ja osaajia tarvitaan myös jatkossa.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoa saat Erkka Jäsperlä 040 5566 111 ja konsultiltamme Lauri Taalikka 041 313 3180. Lähetä hakemuksesi tästä linkistä viimeistään 6.4. mennessä tai voit tuoda sen suoraan meille liikkeeseen os. Alinenkatu 19. 

Avoin hakemus

Jos haluat lähettää meille avoimen hakemuksen mahdollisia avautuvia työpaikkoja ajatellen, niin lähetä se osoitteeseen erkka.jasperla@telmarin.fi