Sähkölämmitimet ja älykkäät ohjausjärjestelmät

Tarjoamme Nobøn / Glendimblex Nordicin sähkölämmittimet ja älykkäät ohjausjärjestelmät.

Nobø on jo useiden vuosikymmenten ajan ollut sähkölämmitysalan kansainvälisesti johtava toimija sähkölämmittimien ja ohjausjärjestelmien ansiosta.

Nobø on usean miljoonan myydyn lämmittimen ansiosta markkinajohtaja useissa maissa. Nobø on lanseerannut Pohjoismaiden markkinoille täysin uuden sähkölämmittimien ja ohjausjärjestelmien sukupolven, jonka teknologinen alusta asettaa standardin tulevaisuuden sähkölämmitysratkaisuille. Ohittamaton termostaattiteknologia yhdistää tasaisen lämmön ja tehokkaan energiankulutuksen. Tuloksena on täydellinen lämpö ja pienempi sähkölasku. Nobø on tänä päivänä täydellisten Pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltujen lämmitysratkaisujen valmistaja ja tarjoamme erilaisia lämmitysratkaisuja sekä yksityis- että liiketiloihin.

Ota yhteyttä Nobøn sivut


Lämmityskaapelit ja sulanapito

Kauttamme saatte DEVI -sähkölämmityskaapelit ja sulanapitosovellukset.

Korkealaatuisia DEVI sähkölämmityskaapeleita käytetään myös sulanapitosovelluksissa. Sähkölämmityskaapelit minimoivat lumen ja jään aiheuttamia ongelmia, vähentävät mekaanisen huoltotyön tarvetta ja varmistavat kiinteistön käyttäjien turvallisuuden talvikaudella.

Sähköisiä sulanapito- ja lattialämmitysratkaisuja käytetään lähes kaikkialla ja monenlaisissa sovelluksissa: asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa, urheilukentillä ja jopa hisseissä, junissa, lentokentillä ja moottoriteillä.

Ota yhteyttä DEVI:n sivut