Valaistus

Omassa myymälässämme ylläpidämme monipuolista valikoimaa sähkötarvikkeita ja valaisimia. Tarvittaessa tilaamme laajan toimittajaverkostomme kautta tavaraa jo seuraavaksi päiväksi. Tunnemme hyvin paikalliset muut rakentamisen ammattilaiset, joten yhteistyömme verkostossa on sujuvaa ja asiakkaana pääset helpommalla.

Valaisimia löydät myös verkkokaupastamme:

Verkkokauppaan


Noortrade-valaisimet

Kauttamme saatte muun muasssa Noortrade-valaisimet.

Oy Noortrade Ab on vuonna 1985 perustettu suomalainen valaisinalan sekä tekstiilien ja mattojen maahantuontia ja markkinointia harjoittava perheyhtiö. Noortradella on erittäin kattava varastovalikoima Suomessa sekä vielä laajempi valikoima tilaustuotteita nopealla toimituksella. Tuotevalikoimaan kuuluu valaisimet, LED lamput sekä joulu- ja sesonkivalot.

Ota yhteyttä Noortraden sivut


Sessak-sisustusvalot

Tarjoamme myös upeat Sessak-sisustusvalot.

Yli kolmen vuosikymmenen ajan porvoolainen perheyritys Sessak on tuonut Suomeen uutta valoa. Kokemuksella ja asiantuntemuksella Sessak tuo markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen.

Ota yhteyttä Sessakin sivut


Innolux-sisustusvalaisimet

Kauttamme Innoluxin tyylikkäät sisustusvalaisimet.

Innolux-tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innojok on kotimainen valaisinvalmistaja ja valaistuksen asiantuntija. Valaisimemme edustavat ajatonta skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta.

Ota yhteyttä Innoluxin sivut


Ulkovalaisimet

Tarjoamme Konstsmiden ulkovalaisimet.

Ruotsalainen Konstsmide tarjoaa käytännölliset ja tyylikkäät, pohjoismaiseen käyttöön tarkoitetut ulkovalaisimet.

Ota yhteyttä Konstsmiden sivut