Yritys

Telmarin Oy on sähkötarvikkeiden erikoisliike Uudessakaupungissa, josta saat ammattilaisen avun kaikkiin sähkötarvikehankintoihin teollisuudesta kesämökille. Jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan olemme jatkuvasti kehittäneet toimittajaketjuamme ja kasvattaneet varastovalikoimaamme. Nimikkeitä on yli 6000 ja uusia tuotteita tulee jatkuvasti. Vuonna 2016 tulemme lisäämään erityisesti ammattilaistarvikkeiden osuutta, jotta sähköurakoitsijat, teollisuuden kunnossapito ja huoltoyhtiöt saisivat tarvitsemansa sähköalan tuotteet mahdollisimman nopeasti ja työt sujumaan. Meiltä saat aina asiantuntevan palvelun ja tietoa alan uusimmista tuotteista.

 

Sähkötarvikkeet ja etenkin led-valaistus ovat nopeasti kehittyvä tuoteala. Miksi tekisit vääriä tai jopa vaarallisia sähkötarvikehankintoja ominpäin netissä tai marketissa, kun voit saada laadukkaan tuotteen samaan hintaan ammattilaisen avustamana. Ja käyttämällä lähipalveluita varmistat niiden olemassaolon jatkossakin;)

 

 

Palvelutarjontaamme kuuluu myös sähkösuunnittelu. Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin saat tarjouksen juuri Sinulle räätälöidystä suunnitelmasta.

 

Asennuspalvelut  saat sujuvasti Elfin-ketjun yhteistyökumppaniltamme: Vakka-Service Oy.

www.vakkaservice.fi